RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Pensionaris Meulenbroek opnieuw goud waard voor Kampong

1/3
UTRECHT - Philip Meulenbroek heeft de hockeyers van Kampong opnieuw een goede dienst bewezen. De pensionaris, die door de waslijst aan blessures bij de Utrechters tijdelijk terug is bij het eerste elftal, scoorde tegen Oranje-Rood in de slotseconde zijn vijftigste treffer in de Hoofdklasse: 1-0.

Matchwinner Philip Meulenbroek (Kampong) in gesprek met Floris Mulder


MINUUT STILTE

Voorafgaand het duel was er een minuut stilte ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag van afgelopen maandag in Utrecht. Daarna was het hockeyen geblazen op de Klapperboom in Utrecht en kreeg het toegestroomde publiek behalve een fijn lentezonnetje ook een aantrekkelijk hockeyaffiche voorgeschoteld.

Beide ploegen wilden aanvallen en kregen kansen, maar meerdere reddingen op de doellijn van zowel David Harte van Kampong als Pirmin Blaak (Oranje-Rood) zorgden ervoor dat er lange tijd niet gescoord werd.

BLESSURES

Bij Kampong ontbrak vedette Sander de Wijn nog altijd met een blessure, evenals Jasper Luijkx en Martijn Havenga. Hierdoor was er opnieuw plaats voor Meulenbroek, die eigenlijk zijn hockeyschoenen al aan de wilgen had gehangen, maar vorige week nog belangrijk was namens Kampong tegen koploper Bloemendaal.

OPNIEUW GOUD WAARD

Dat was Meulenbroek zondag opnieuw. In de laatste dertig seconden van de officiŽle speeltijd dook hij als een duveltje uit een doosje op voor het doel van Oranje-Rood en sloeg hij binnen. Hij maakte zijn vijftigste treffer in de Hoofdklasse en zorgde daarmee voor een late driepunter van de blauw-witten.

Alexander Cox (Kampong) na de late overwinning van zijn ploeg


RANGLIJST

Kampong neemt dankzij de zege afstand van Oranje-Rood op de ranglijst van de Hoofdklasse. De Utrechters staan tweede, op drie punten achterstand van koploper Bloemendaal.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -