Lastige klus voor GVVV op De Boshoek

Mart de Jong is geblesseerd
Mart de Jong is geblesseerd © Geert Lommers
VEENENDAAL - GVVV speelt zaterdag in de Tweede divisie de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg. De Veenendalers staan 13e, zes plaatsen en negen punten onder de tegenstander. HHC won vijf van de laatste zes wedstrijden. Alleen bij De Treffers werd verloren.
De Veenendalers komen dit seizoen maar niet op gang. De laatste vijf duels leverden maar vier punten op. Veilig is de ploeg van Niek Oosterlee nog nooit, maar échte degradatiezorgen zijn niet aan de orde bij GVVV.
GVVV speelde in de Topklasse en de Tweede divisie acht keer eerder op De Boshoek tegen HHC. Drie keer wonnen de Hardenbergers en vier keer werd het gelijk. In het eerste jaar in de Tweede divisie gingen de punten mee naar Veenendaal. Toen werd het 1-2. Eerder dit seizoen werd het in Veenendaal 0-0.
Trainer Niek Oosterlee was vorige week tegen Spakenburg geschorst. Hij is zaterdag terug op de bank. Doelman Johan Janssen, die vorige week ziek was, is weer hersteld. Mart de Jong en Robin Mulder ontbreken vanwege een blessure. Laurens van der Voort is ziek.

LIVE

HHC Hardenberg - GVVV begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen in Namen & Rugnummers op de 93.1FM.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.