RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

IJsselmeervogels wil eerherstel tegen degradatiekandidaat

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels heeft de laatste weken veel punten laten liggen in de strijd om de titel in de Tweede divisie. Ondanks nederlagen bij Kozakken Boys (5-0) en Koninklijke HFC (4-1) en een gelijkspel tegen Katwijk (1-1) staan de Vogels slechts twee punten achter op koploper AFC.

Tegen Barendrecht moet er weer eens een driepunter komen. De Zuid Hollanders haalden uit de laatste negen duels slechts ÚÚn punt en verkeren in acute degradatienood. De laatste zege dateert van 12 januari, toen Jong Almere City werd verslagen. Toch waarschuwt trainer Ted Verdonkschot op de clubsite. "Een kat in het nauw maakt rare sprongen."

Barendrecht doet het bovendien traditioneel goed op de Westmaat. Vorig jaar werd het 0-1, de overall-score is ook in Barendrechts voordeel. Zij wonnen zeven keer bij IJsselmeervogels, de Vogels wonnen thuis zes keer van Barendrecht. Twee keer werd het gelijk. Eerder dit seizoen won IJsselmeervogels in Barendrecht met 4-1.

Topscorer Danny van den Meiracker begon vorige week op de bank vanwege een liesblessure, maar is weer fit. Ook Achraf Nejmi is hersteld van zijn blessure. Shannon Carmelia is terug van een trip met de nationale ploeg van Curašao. Robbert Olijfveld ontbreekt vanwege een schorsing.

LIVE
IJsselmeervogels - Barendrecht begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Namen & Rugnummers op Radio M Utrecht, 93.1FM.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -