RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Hercules blijft punten nodig hebben

UTRECHT - Een verre uitwedstrijd voor Hercules, zondag in de Derde divisie. De Utrechters reizen af naar het Zeeuwse Goes, om daar aan te treden tegen promovendus GOES. De naamgevers van die club hebben goed werk verricht, ze hebben een afkorting bedacht die gelijk is aan de plaatsnaam: Gezamelijk Opwaarts, Eendrachtig Sterk. En ze komen uit Goes dus.

De Zeeuwen debuteren dit jaar in de Derde divisie en doen dat bepaald niet onverdienstelijk. Na 13 zeges en 12 nederlagen -gelijkgespeeld werd er nog niet- staan er 39 punten op het conto, hetgeen genoeg is voor de zesde plaats. Hercules heeft negen punten minder, maar ook twee duels minder gespeeld. De Utrechters staan 14e, net boven de degradatiestreep.

Hercules en GOES speelden dit seizoen nog niet tegen elkaar. Het duel in Utrecht werd op 9 december afgelast en pas met Pasen ingehaald. De ontmoeting van zondag is de eerste tussen beide clubs ooit in competitieverband.

Trainer Jochem Twisker van de Utrechters kan beschikken over dezelfde spelersgroep als afgelopen zondag, toen met 1-0 werd verloren van HSC'21.

Het duel in Zeeland begint om 14.00 uur en is live volgen in Namen & Rugnummers op de 93.1FM.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht