RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Benauwde zege Kampong, SCHC nipt onderuit

UTRECHT/BILTHOVEN - Kampong is in de Hoofdklasse twee punten ingelopen op koploper Bloemendaal. De Utrechtse landskampioen won vrijdagavond moeizaam met 2-1 van Tilburg, en zag Bloemendaal punten verspelen tegen PinokÚ.

Kampong kwam tegen degradatiekandidaat Tilburg op achterstand door een doelpunt van Furlong. Via treffers van Philip Meulenbroek en Robbert Kemperman pakten de Utrechters toch de drie punten.

Dat is goed nieuws voor SCHC, want de Tilburgers zijn een voorname concurrent van Stichtsche in de strijd tegen degradatie. Stichtsche zelf slaagde er niet in te stunten tegen Oranje Rood. De Bilthovenaren werkten dankzij doelpunten van Bram Weers en Max Sweering wel een 2-0 achterstand weg, maar verloren uiteindelijk met 3-2.

Na 16 duels is Bloemendaal koploper met 39 punten, Kampong volgt op ÚÚn punt. De twee koploper zijn al zo goed als zeker van deelname aan de play-offs.

Onderin is het ook spannend. Klein Zwitserland heeft 10 punten, Tilburg en Almere staan op 9 en SCHC sluit de rij met 8. De hekkensluiter degradeert rechtstreeks, de twee ploegen daar boven krijgen een herkansing. Zondag staat de degradatiekraker SCHC - Tilburg op het programma. Kampong ontvangt de nummer 5 van de ranglijst Amsterdam. Beide duels zijn live te volgen via Radio M Utrecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -