RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Broers Patrick transfervrij van DOVO naar DVS'33: "We nemen ze niks kwalijk"

1/4
VEENENDAAL/EEMDIJK - De broers Enrico en Joshua Patrick vertrekken aan het einde van het seizoen bij Derde Divisionist DOVO. De twee maken de overstap naar Derde Divisionist DVS'33 vanwege het feit dat trainer Gert Kruys aanblijft bij de Veenendaalse club. Teammanager Kees Muller zegt dat DOVO de gebroeders Patrick niets kwalijk neemt.

Teammanager Kees Muller over de onrustige periode bij DOVO


Deze week kwam het nieuws naar buiten dat verschillende spelers van DOVO niet meer wilde samenwerken met trainer Gert Kruys. De club bracht in een statement naar buiten dat het achter de trainer blijft staan.

"De prestaties vallen tegen, dan krijg je onvrede binnen de club", vertelt Muller aan RTV Utrecht. "Wij hebben van de week met de groep gesproken. Ze konden hun grieven op tafel leggen, dat hebben een aantal gedaan. Wij staan achter onze trainer, spelers moeten met plezier hier naar toe komen. Als ze dat niet doen, dan mogen ze van ons weg, plezier is het belangrijkst."

VERTREK BROERS PATRICK
Al snel werd duidelijk dat de broers Joshua Patrick en Enrico Patrick van hun transfervrije status gebruik wilden maken. "Vrijdagavond hebben ze ons keurig ingelicht, daar is niks mis mee. Ik neem ze ook niks kwalijk. Ze maken het seizoen ook gewoon netjes af. Maar al met al is het natuurlijk nooit prettig als het seizoen zo loopt", benadrukt de teammanager van de Veenendaalse club. De broers Patrick hadden nog een contract bij DOVO tot medio 2021.

POSITIEVE REACTIES
Muller vertelt ook dat de club veel positieve reacties heeft gehad op het feit dat ze achter trainer Kruys zijn blijven staan. "Trainers en mensen vanuit de media vonden het goed dat we niet onze oren zomaar laten hangen naar de spelersgroep", aldus Muller die zich geen zorgen maakt om komend seizoen. "Het zijn prima spelers, maar ik zeg ook 13 in een dozijn. We hebben onze lijstjes klaar liggen."

Vanmiddag speelt DOVO in de Derde Divisie de regioderby tegen Eemdijk. Het duel is live te volgen op Radio M Utrecht op 93.1FM.

 Enrico Patrick Enrico Patrick | Foto: DOVO_Jeroen van den Berg

 Joshua Patrick Joshua Patrick | Foto: Jan Kruijdenberg


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -