RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO sluit onrustige week af met winst op Eemdijk

1/5
VEENENDAAL/EEMDIJK - DOVO heeft in de Derde Divisie A een onrustige week afgesloten met een ruime zege op regiogenoot Eemdijk. De Veenendalers waren op Panhuis met 3-0 te sterk voor de degradatiekandidaat uit Bunschoten-Spakenburg.

Gert Kruys (DOVO): "Heel verrast door vertrek Joshua Patrick"


Vooraf stond de druk er goed op bij beide ploegen. De onrust bij DOVO over onvrede van een deel van een spelersgroep over trainer Gert Kruys was het gesprek van de week, en dan werd voor de wedstrijd ook nog bekend dat de broers Patrick zouden vertrekken. Eemdijk verkeert al lang in degradatiezorgen en zag deze week Jasper Bolland per direct stoppen.

DOVO - Eemdijk samengevat in 24 seconden, door Arnold Schenk


DOVO SLAAT TOE
Tijdens de eerste helft werd duidelijk dat Enrico en Joshua Patrick de transfervrije status gebruiken voor een transfer naar DVS'33. De wedstrijd ontbrandde vlak voor rust, in het voordeel van DOVO. Binnen drie minuten liepen de Veenendalers uit naar 2-0, via goals van Abderrahim Loukili en Joshua Patrick.

Joshua Patrick: "We wilden de lastige week goed afsluiten"


Na de pauze werd het DOVO makkelijker gemaakt door Eemdijk-speler Klaas Bout. Hij beging een harde overtreding en mocht gaan douchen, waarna Loukili de score uit kon breiden naar 3-0. Eemdijk kon geen vuist meer maken en droop met tien man af.

42' Abderrahim Loukili [1-0]
44' Joshua Patrick [2-0]
64' Abderrahim Loukili [3-0]

Ruud van de Geest (Eemdijk): "DOVO was gewoon de betere"


Bijz.
58' Rode kaart Klaas Bout (Eemdijk)

DOVO komt door de eerste overwinning sinds 9 maart op 38 punten uit 27 duels. Het staat daarmee in de middenmoot. Eemdijk blijft onderin hangen, met 17 uit 27.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -