RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Opnieuw nederlaag voor GVVV, dit keer bij HHC

1/4
VEENENDAAL - GVVV heeft in de Tweede Divisie verloren op bezoek bij HHC Hardenberg. De Veenendalers kwamen nog op 1-0 voorsprong, maar ze gingen uiteindelijk met 3-1 onderuit.

Verslaggever Mark Kloostra over de nederlaag van GVVV


Na tien minuten spelen kwam GVVV op 1-0 voorsprong via Jeremy de Graaf. Hij kon de bal binnentikken van zo'n vijf meter afstand. De Veenendalers gingen echter niet met een voorsprong, maar met een achterstand de rust in. Twee doelpunten van Rob van der Leij zorgden voor de 2-1 voorsprong van HHC Hardenberg.

Bart Hulsbos: "Ik vond dat zij beter waren dan ons"


In de tweede helft was GVVV hard op zoek naar de gelijkmaker. De Veenendalers waren ook dichtbij de 2-2, onder andere door een poging van Soufiane Laghmouchi die de bal over het doel werkte. De kansen werden niet benut door GVVV, maar wel door HHC. Rick Hemmink zorgde in de 86e minuut voor de beslissing: 3-1.

10' Jeremy de Graaf [1-0]
28' Rob van der Leij [1-1]
38' Rob van der Leij [2-1]
86' Rick Hemmink [3-1]

"Het is iedere week hetzelfde verhaal eigenlijk", zegt trainer Niek Oosterlee tegen RTV Utrecht. "De goals die wij tegen krijgen vallen niet uit prachtige acties of dat we worden weggespeeld. We maken kinderlijke fouten." Na de 1-1 was GVVV het even helemaal kwijt."Hoe kan dat nou? Ja dat zou ik ook vragen als ik journalist was, maar ik weet het niet", zegt de oefenmeester.

Niek Oosterlee: "Probleem ligt bij individuele fouten"


In de Tweede Divisie staat GVVV op de dertiende plek. GVVV speelt in de competitie nergens meer om, degradatiezorgen zijn er niet en de titel die is eigenlijk nooit in zicht geweest. De Veenendalers verkeren op dit moment niet in beste vorm. Uit de laaste zes wedstrijden werden slechts vier punten gepakt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Sportoverzicht