Gert Kruys verrast door vertrek Joshua Patrick: "Hij is mijn aanvoerder"

DOVO-aanvoerder Joshua Patrick
DOVO-aanvoerder Joshua Patrick © Jan Kruijdenberg
VEENENDAAL - Gert Kruys reageert verrast op het vertrek van Joshua Patrick. De topscorer van DOVO kondigde aan met zijn broer Enrico te vertrekken naar DVS'33, nadat er deze week onrust was over het functioneren van Kruys. "Ik heb geen problemen met deze jongen", zegt Kruys tegen RTV Utrecht.
Gert Kruys: "Zijn vertrek vind ik heel erg jammer"
Nadat een deel van de spelersgroep zich had uitgesproken over Kruys, liet de technische commissie weten dat spelers hun contract na dit seizoen op konden zeggen als zij niet verder wilden werken met Kruys. Patrick en Patrick zagen hun kans schoon en kozen voor DVS'33 uit Ermelo.
is mijn aanvoerder en heeft het seizoen van zijn leven. Dat heeft hij aan de club te danken, zijn medespelers en ook de staf.
Gert Kruys over Joshua Patrick
Kruys reageerde verbaasd op die mededeling. "Ik wil wel benadrukken dat ik voor het derde jaar heel goed samenwerk met bijvoorbeeld Joshua Patrick. Dus het heeft mij wel heel erg verrast dat Joshua dat tegen jou net zegt. Dat vind ik wel heel erg jammer, omdat ik geen problemen heb met deze jongen. Hij is mijn aanvoerder en heeft het seizoen van zijn leven. Dat heeft hij aan de club te danken, zijn medespelers en ook de staf. Dat vind ik wel heel erg jammer."
DOVO won in de Derde Divisie A met 3-0 van Eemdijk, mede door een goal van de vertrekkende Patrick.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.