GOES vergroot degradatiezorgen Hercules

Zorgen voor Jochem Twisker
Zorgen voor Jochem Twisker © Geert Lommers
UTRECHT - Hercules heeft in de Derde divisie opniew een nederlaag geleden. In Zeeland verloren de Utrechters met 3-1. Bij rust was het 1-1.
GOES kwam even voorbij het kwartier op 1-0 door een vrije trap van Steve Schalkwijk. Op aangeven van Jeffrey Vlug bracht Tijani Noslin Hercules vijf minuten voor rust op gelijke hoogte.
Na rust was Steve Schalkwijk opnieuw succesvol voor GOES. Een kwartier voor tijd bepaalde Mark de Kroon de eindstand uit een strafschop op 3-1.
Jochem Twisker: "Het eerste kwartier na rust was zwak"
"We hadden het voor rust onder controle, maar het eerste kwartier na rust was zwak", zei trainer Jochem Twisker na afloop. "Ik vond de penalty makkelijk gegeven", vervolgde aanvaller Walid Ould-Chikh. "En wij kregen hem niet, terwijl dat ook nog rood moest zijn."
Walid Ould-Chikh: "De scheidsrechter was bepalend"
Door het verlies, en door de zege van EVV, zakt Hercules naar de 15e plaats in de Derde divisie B. De nummers 15 en 16 spelen aan het einde rit promotie-degradatiewedstrijden.