Jong FC Utrecht delft onderspit bij Roda JC

Redouan El Yaakoubi
Redouan El Yaakoubi © fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht heeft vanavond geen punten mee kunnen nemen uit Limburg. De uitwedstrijd tegen Roda JC ging met 2-1 verloren.
Na vijf minuten namen de bezoekers nog brutaal de leiding via Keelan Lebon. Toch gingen de ploegen met een gelijke stand rusten, na een benutte penalty van Mario Engels. Een kopbal van Kerkradenaar Mitchel Paulissen besliste kort na rust de wedstrijd. Bij de gastheren viel in de slotfase nog ex-FC Utrecht-aanvaller Gyliano van Velzen in.
Extra teleurstelling voor Jong FC Utrecht was het uitvallen van Redouan El Yaakoubi. Hij moest zich al in de beginfase van de wedstrijd laten vervangen vanwege een blessure.
De Domstedelingen blijven laatste in de Eerste Divisie, drie punten achter Helmond Sport.