Moet GVVV uit gaan kijken voor VVSB?

Taoufik Adnane ontbreekt vanwege een schorsing
Taoufik Adnane ontbreekt vanwege een schorsing © Geert Lommers
VEENENDAAL - Met een voorsprong van 14 punten op VVSB en nog zeven duels te spelen, lijkt GVVV in veilige haven. De Veenendalers, dertiende in de Tweede divisie, blijven normaal gesproken gevrijwaard van het spelen van promotie/degradatiewedstrijden. Maar toch, VVSB is op stoom en haalde uit de laatste vier duels tien punten. Zaterdag tegen hekkensluiter Barendrecht kan de ploeg uit Noordwijkerhout het gat met GVVV mogelijk opnieuw verkleinen.
Bovendien moet de ploeg van Niek Oosterlee volgende week op bezoek bij VVSB. Dus is GVVV er alles aan gelegen om aan de thuiswedstrijd tegen Koninklijke HFC drie punten over te houden. Dat zal een pittige klus worden voor de wisselvallige Veenendalers, die vooral veel te veel goals tegen krijgen. Als het de komende weken fout loopt, is het verschil nog maar acht punten, en zijn er nog vijf duels te spelen.

AFWEZIG

Tegen Koninklijke HFC, dat vijfde staat, ontbreekt de geschorste Taoufik Adnane. Robin Mulder, Mart de Jong en Laurens van der Voort, die er vorige week tegen HHC Hardenberg niet bij waren, trainden deze week weer mee. Of ze ook klaar zijn voor een volledige wedstrijd is onduidelijk.
Koninklijke HFC kwam twee keer eerder in de Tweede divisie op bezoek op Panhuis. De eerste keer won GVVV met 3-1, de tweede keer werd het 0-1. Eerder dit seizoen kreeg GVVV in Haarlem een pak slaag: 4-0.

LIVE

GVVV - Koninklijke HFC begint zaterdag om 14.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht, op de 93.1 FM.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.