Spakenburg hervat jacht op plek 3 tegen De Treffers

Cendrino Misidjan speelt tegen zijn oude ploeg
Cendrino Misidjan speelt tegen zijn oude ploeg © Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg liep in de strijd om de derde plaats in de Tweede divisie vorige week lelijke averij op, door bij hekkensluiter VVSB met 2-0 te verliezen. Dit weekend kan de formatie van John de Wolf revanche nemen tegen De Treffers.
Dat gebeurt zonder doelman Jordi Deckers en middenvelder Tom Oostinjen, maar zij waren ook fit geen basisspelers. Linksback Guido van Rijn is het hele seizoen al niet van de partij, en de in februari aangetrokken Everton Pires Tavares heeft door een blessure ook nog geen minuut gespeeld.
Spakenburg bezet na de nederlaag van vorige week de zevende plaats, maar het verschil met de nummers drie Excelsior Maassluis en Katwijk is slechts drie punten. De andere concurrenten in de strijd om de derde plaats zijn Koninklijke HFC en HHC Hardenberg. Die twee ploegen hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.
De Treffers hoeft zich in principe geen zorgen meer te maken om degradatie en kan de scheidende trainer Anton Janssen een mooie afscheidstoernee bezorgen. De vorige keer dat de Groesbekers op bezoek kwamen bij Spakenburg namen ze de drie punten mee. In het voor Spakenburg rampzalig verlopen seizoen 2016/2017 werd het 3-4.
Eerder dit seizoen won Spakenburg de uitwedstrijd tegen De Treffers met 4-1. Spakenburg-verdediger Cendrino Misidjan speelde vorig seizoen nog voor de De Treffers.

LIVE

Spakenburg - De Treffers begint zaterdag om 15.00 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.