RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Spakenburg houdt plek drie in het vizier

1/4
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Spakenburg heeft zaterdag met 1-0 gewonnen van De Treffers. Door de winst houdt Spakenburg zicht op de eervolle derde plek in de Tweede Divisie.

Verslaggever Mark Kloostra over de winst van Spakenburg


Pas na 50 minuten spelen werd de score geopend. Na een goede actie van Jordi Bitter kon Mike Vreekamp de 1-0 binnenschieten namens Spakenburg. Dat bleek na 90 minuten voetballen de enige treffer van de wedstrijd.

Jordi Bitter: "Gelukkig viel die vrij snel na rust"


In de allerlaatste minuut was er nog wel enige consternatie. Een speler van De Treffers werd op de rand het strafschopgebied van Spakenburg neergehaald. De Treffers vond het een penalty, maar scheidsrechter Kooij niet. Hij floot gelijk na dit moment af.

50' Mike Vreekamp [1-0]

Spakenburg staat op dit moment vijfde met 45 punten. Het verschil met nummer drie Excelsior Maassluis is slechts drie punten. Er staan nog zes wedstrijden op het programma in de Tweede Divisie. Hoewel Spakenburg niet meer mee doet in de titelstrijd, heeft het in de laatste fase nog wel de eervolle derde plek in het vizier om voor te voetballen.

"Ik denk dat wij vooral de eerste 30 minuten zeer goed speelden", aldus trainer John de Wolf tegen RTV Utrecht. "Ook de tweede helft zijn we geduldig gebleven en hebben we gewacht op de goal. Dat we de nul hebben gehouden is volgens mij wel even geleden, dus dat is lekker."

John de Wolf: "Kijken of we nu een goede reeks neer kunnen zetten"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -