Letschert biedt verontschuldigingen aan: "Ik ben verbaal veel te ver gegaan"

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Verdediger Timo Letschert van FC Utrecht heeft zondag zijn verontschuldigingen aangeboden aan de stafleden en spelers van FC Utrecht. Dick Advocaat wisselde Letschert in de rust van ADO Den Haag - FC Utrecht vanwege disciplinaire redenen.
"De stafleden en mijn medespelers heb ik vanmorgen mijn excuses aangeboden voor het feit dat ik in de rust van de wedstrijd tegen ADO Den Haag verbaal veel te ver ben gegaan richting de gehele staf en spelers", reageert Letschert op de website van FC Utrecht op het voorval. De verdediger zegt verder dat hij met zijn actie de staf en het team heeft benadeeld en de supporters en de club tekortgedaan. "Ik besef dat mijn gedrag ontoelaatbaar was en ga hulp zoeken om herhaling te voorkomen."
FC Utrecht laat weten dat het in de loop van komende week een beslissing gaat nemen over het vervolg. Letschert wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van Sassuolo. Vrijdag zei Letschert in Een Berg Sport dat hij volgend seizoen waarschijnlijk terugkeert naar Italië.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.