Hercules nog altijd in degradatiezorgen na gelijkspel tegen Quick'20

© Arnold Schenk
UTRECHT - Hercules heeft verzuimd om afstand te nemen van de degradatieplaatsen in de Derde Divisie B. De Utrechters leken lange tijd op weg naar overwinning op Quick'20, maar speelden uiteindelijk met 1-1 gelijk.

ONTSLAG

Bij de bezoekers uit Oldenzaal was het de afgelopen weken behoorlijk onrustig. Trainer Michel Steggink werd ontslagen en voor André Paus was de wedstrijd tegen Hercules zijn vuurdoop als opvolger van Steggink.
Doelpuntenmaker Lars Raaijen (Hercules) in gesprek met Arnold Schenk
Zonder de geschorste Jeffrey Vlug, maar met Kees van Buuren, die terugkeerde van een blessure, pakte Hercules de voorsprong. Lars Raaijen bracht de ploeg van Jochem Twisker vlak voor rust op 1-0.

UITGEBLUST

Lang leken de Herculanen de voorsprong vast te houden, maar in de slotfase ging het alsnog mis. Aanvoerder Jan Willem Kamp maakte negen minuten voor tijd de 1-1.
35' Lars Raaijen [1-0]
81' Jan Willem Kamp [1-1]
Trainer Jochem Twisker (Hercules): "Dit zijn hele dure, weggegooide punten"

DEGRADATIEZORGEN

Daar bleef het uiteindelijk ook bij, waardoor de degradatiekraker zonder winnaar eindigde. Hierdoor verzuimt Hercules afstand te nemen van de gevreesde degradatieplekken van de Derde Divisie B.
De Utrechters staan vijftiende. De nummers vijftien en zestien spelen aan het eind van het seizoen nacompetitie om handhaving.
Verslaggever Arnold Schenk over het duel

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.