GVVV treft ploeg in vorm

© GVVV
VEENENDAAL - In de Tweede divisie gaat het Veenendaalse GVVV zaterdag op bezoek bij VVSB. De ploeg uit Noordwijkerhout is aan een geweldige opmars bezig. Uit de laatste vijf duels haalde VVSB 13 punten.

IN VORM

In de fictieve stand over de laatste vijf duels staan de Zuid Hollanders daarmee bovenaan, in de werkelijke stand zijn ze 15e. De opmars begon vijf weken geleden toen VVSB stijf onderaan stond, inmiddels is de ploeg gestegen naar een p/d-plek. Het gat met écht veilig is nog altijd elf punten.
GVVV is na de zege van vorige week op Koninklijke HFC zeker van lijfsbehoud. Rekenkundig zou het mis kunnen gaan, maar de marge van 14 punten moet met nog zes duels te spelen genoeg zijn.
De Veenendalers gingen in de Tweede divisie twee keer eerder op bezoek bij VVSB en wonnen nog nooit. Het eerste seizoen werd het 3-3, vorig jaar won VVSB met 2-0. Eerder dit seizoen won GVVV op Panhuis met 3-2, door twee doelpunten in de laatste drie minuten.
GVVV-trainer Niek Oosterlee kan weer beschikken over Taoufik Adnane, die vorige week ontbrak door een schorsing. Op de langdurig geblesseerde Martin van Eck na is iedereen fit.

NIET LIVE

Omdat VVSB - GVVV pas om 18.00 uur begint, is het duel niet live te volgen bij Namen & Rugnummers. Op onze website brengen we zo snel mogelijk de uitslag.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.