Waalkens mag weg bij Spakenburg

© Geert Lommers
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Jasper Waalkens mag van Spakenburg uitkijken naar een andere club. Bestuurslid technische zaken Martijn Koelewijn bevestigt dat. De aanvallende middenvelder, die bezig is aan zijn tweede seizoen op de Westmaat, heeft een doorlopend contract maar komt dit seizoen amper aan spelen toe.
"Spakenburg heeft wat nieuwe spelers gehaald, ook voor mijn positie en daarom is men met mij om de tafel gaan zitten", vertelt de 30-jarige Waalkens aan voetbal247.nl. "De trainer heeft aangegeven dat hij denkt dat ik komend seizoen nog minder minuten zal maken in het eerste elftal. Het zou dus voor mij beter zijn om te kijken of ik ergens anders mijn kwaliteiten kan tonen."
"Ik sta nu dus open voor een andere ambitieuze club, eventueel op huurbasis, die leuk en aanvallend voetbal wil spelen, waarin ik goed tot mijn recht kom", vervolgt Waalkens, die ook jeugdtrainer is bij Spakenburg. "Mocht het plaatje niet juist zijn dan blijf ik bij Spakenburg en dien ik met alle plezier mijn contract uit en ga ik vol voor mijn kansen."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.