RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Paasdubbel moet zorgen Hercules verlichten

UTRECHT - Hercules maakt zich op voor een Paasweekend waarin het zes belangrijke punten kan pakken in de strijd om lijfsbehoud in de derde divisie. De Utrechters treffen zaterdag directe concurrent EVV. Maandag is GOES de tegenstander. Beide duels worden in Utrecht gespeeld.

EVV staat ťťn plaats onder Hercules. De Limburgers hebben evenveel punten als de ploeg van Jochem Twisker, maar een duel meer gespeeld. De vier onderlinge ontmoetingen op Voordorp leverden alle een overwinning op voor Hercules. De doelcijfers zijn 8-1 in Utrechts voordeel.

Desondanks is EVV een lastige tegenstander. De ploeg krijgt al jaren erg weinig doelpunten tegen en haalt dit seizoen meer punten in uitwedstrijden dan in thuisduels. Bij Hercules keert zaterdag Kees van Buuren terug van een schorsing.

GOES

Terwijl er zaterdag een volledig programma op de rol staat, is er maandag een inhaalronde. Hercules kan dan dus weglopen bij de concurrentie. Dat moet dan gebeuren tegen GOES. Tegen die ploeg leed Hercules drie weken geleden een onnodige nederlaag.

De Zeeuwen promoveerden vorig seizoen naar de Derde divisie en staan op een keurige zesde plaats. In de derde periode is de ploeg zelfs koploper, zodat promotie naar de Tweede divisie ook nog mogelijk is. De wedstrijd van maandag betreft een inhaalduel uit de tweede periode.

LIVE

Beide duels zijn dit Paasweekend live te beluisteren bij Namen & Rugnummers live.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht