RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules slaat eerste slag in paasdubbel

1/4
UTRECHT - Hercules heeft zaterdag in eigen huis directe concurrent EVV verslagen met 1-0. Dat was voor de Utrechters de eerste slag van dit weekend, maandag komen de Utrechters in actie tegen GOES.

Verslaggever Arnold Schenk over de winst van Hercules


Hercules had de eerste helft het betere van het spel, maar de Utrechters wisten dit niet uit te drukken in doelpunten. In de tweede helft kwam EVV beter uit de kleedkamer, maar wist het niet tot scoren te komen. Hercules bleef goed in de wedstrijd.

Conner Blöte: "Doen goede zaken vandaag"


Een kwartier voor tijd was het Hercules dat op voorsprong kwam. Dave Hensbergen kwam na een pass van Kees van Buuren alleen voor de keeper en faalde niet. Met een wippertje zette hij de 1-0 op het scorebord. Dat was ook de eindstand op Voordorp.

Hercules-trainer Jochem Twisker vond het absoluut geen beste wedstrijd. "Dit was heel slecht. De omstandigheden maakte het ook lastig. Het is bijzonder warm en daarbij een traag veld omdat het niet vochtig was", conludeert de oefenmeester. "Ons doel was om weinig weg te geven, dat hebben we goed gedaan."

75' Dave Hensbergen [1-0]

Hercules staat op dit moment op de veilige 13e plaats. Het verschil met nummer 15 Blauw Geel is drie punten. Zoals gezegd neemt Hercules het maandag op tegen GOES. Dat duel is live te horen in Namen en Rugnummers op Radio M Utrecht.

Jochem Twisker: "Dit was een hele slechte wedstrijd"


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -