RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Sport Kort Pasen: Grote nederlaag Snookercentrum Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - In de rubriek Sport Kort bundelt de sportredactie van RTV Utrecht de sportuitslagen van diverse clubs en verenigingen uit de provincie.

KORFBAL
Dalto/Klaverblad Verzekeringen wacht nog altijd op de eerste zege op het veld. De ploeg uit Driebergen heeft in de Ereklasse B een 20-18 nederlaag geleden teegen Deetos. In de stand staat Dalto laatste met n punt.

In de Hoofdklasse A verloor OVVO/De Kroon uit Maarssen op bezoek bij Groen Geel met 18-17. OVVO staat laatste met vijf punten na negen wedstrijden.

SDO/BlijWerkt uit Kamerik staat ook onderaan, maar dan in de Hoofdklasse B. Uit bij DSC werd met 24-19 verloren. Het Maartendijkse Tweemaal Zes wist wel te winnen. Sporting Delta ging met 19-18 over de knie. In de stand is Tweemaal Zes zesde met vijf punten.

HANDBAL
De vrouwen van Fortissimo hebben in de nacompetitie opnieuw verloren. Z.A.P was met 24-21 te sterk voor de ploeg uit Cothen. In de nacompetitie staat Fortissimo vierde.

SOFTBAL
In de Silver League heeft UVV twee nederlagen geleden. Neptunus was met 3-2 en 11-4 te sterk voor de Utrechtse vrouwen. Quick Amersfoort won twee keer van Euro Start: 6-1 en 6-2. Centrals uit Groenekan verloor twee keer van Onze Gezellen, met 7-6 en 10-0.

Quick is gedeeld koploper met zes punten uit vier duels. UVV heeft vier punten en Centrals twee.

GOLF
In de eerste Hoofdklasse-groep bij de vrouwen heeft De Pan uit Bosch en Duin uitgehaald tegen Almeerderhout. Het werd 15-3. Amelisweerd wist niet te winnen van Houtrak: 9-9. In de stand is De Pan tweede na vier duels. Houtrak is wel de koploper, maar heeft vijf wedstrijden gespeeld. Amelisweerd staat vijfde in de stand.

In de eerste groep van de Hoofdklasse bij de mannen verloor De Hoge Kleij uit Leusden met 11-7 van De Gelpenberg. In de stand is De Hoge Kleij vijfde, op vier punten van koploper Rosendaelsche. In de andere groep verloor Amelisweerd met dezelfde cijfers (11-7) van Broekpolder. Amelisweerd staat puntloos laatste.

SNOOKER
In de Eredivisie snooker heeft Snookercentrum Utrecht een forse thuisnederlaag geleden. Koploper Westend uit Zaandam was met 9-0 te sterk. In de stand staat Utrecht derde na zeventien wedstrijden.

HOCKEY
Kampong heeft in de verliezersronde van de Euro Hockey League flink uitgehaald. Vrijdagavond werd het Schotse Grove Menzieshil met 12-0 verslagen. Kampong werd donderdag in de achtste finale uitgeschakeld door Rot Weiss Kln: 3-2.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -