RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Kevin van Diermen ziet AFC verder uitlopen: "Het is zo goed als beslist"

1/2
VEENENDAAL/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Kevin van Diermen wil AFC nog niet feliciteren, maar ziet de titelkansen voor zijn IJsselmeervogels niet meer rooskleurig in. Na de 3-2 nederlaag bij GVVV is het verschil met de koploper opgelopen naar acht punten. "Het is nu wel zo goed als beslist, zo reŽel moet je zijn. Je wist dat je vandaag moest winnen", aldus Van Diermen tegen RTV Utrecht.

Kevin van Diermen: "We deden alles of niets"


"Ik had goede hoop dat AFC punten zou verspelen", zegt de verdediger. AFC won echter met 3-2 van Jong Vitesse. "Maar wij wisten dat we een pittige kluif hadden en dat we een goede dag nodig hadden. We speelden een van onze beste wedstrijden na de winterstop en hebben genoeg kansen gecreŽerd, maar niet afgemaakt. We deden alles of niets, toen zij kregen al meer kansjes. Dat zij winnen maakt het extra zuur."

Het stond nog lang 2-2, pas in blessuretijd viel de 3-2 voor GVVV. "Ik zat de laatste paar minuten er doorheen. Het was een zware wedstrijd, natuurlijk was het weer ook winnen, zo warm. Je zag op het einde dat het op was. De kans is dan ook groter dat zij hem maken", blikt Van Diermen terug.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht