RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Drie treffers De Winter verpesten de 137e verjaardag van Hercules

1/4
UTRECHT - Hercules heeft in de Derde Divisie B verloren van GOES. Op de dag dat Hercules 137 jaar werd er, door drie treffers van Tim de Winter, met 2-3 verloren.

Verslaggever Arnold Schenk over de nederlaag van Hercules


In de tweede minuut viel al de openingstreffer. Het was Tim de Winter die namens GOES de 0-1 op het scorebord zette. Na een half uur spelen werd het gelijk. Amin el Bouzidi scoorde in de vermakelijke eerste helft de 1-1 namens Hercules.

In de tweede helft was het opnieuw Hercules dat op 1-2 achterstand kwam en opnieuw was Tim de Winter de boosdoener. Niet veel later was het weer gelijk. Wouter Kenemans kopte de 2-2 binnen.

Wouter Kenemans: "Kansen missen daar zijn wij goed in"


DRIE KEER DE WINTER
In de allerlaatste minuut wist De Winter voor de derde keer zijn ploeg op voorsprong te brengen. Deze treffer was echter wel beslissend. In de blessuretijd probeerde Hercules nog om voor de derde keer terug te komen, maar dit was te veel gevraagd voor de ploeg van Jochem Twisker. Het duel eindigde in 2-3.

2' Tim de Winter [0-1]
30' Amin el Bouzidi [1-1]
57' Tim de Winter [1-2]
65' Wouter Kenemans [2-2]
90' Tim de Winter [2-3]

In de Derde Divisie B blijft Hercules op de dertiende plaats staan. Met nog zes wedstrijden te gaan hebben de Utrechters 37 punten verzameld. Het gat met nummer vijftien Blauw Geel is drie punten. Die plek zorgt aan het einde van de competitie voor nacompetitie om lijfsbehoud.

Hercules-trainer Jochem Twisker vond de winst voor GOES niet terecht


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -