Jong Utrecht blijft laatste na 1-1 tegen concurrent Helmond Sport

Het beeldschone doelpunt van Mitchell van Rooijen
Het beeldschone doelpunt van Mitchell van Rooijen © FC Utrecht
UTRECHT - Jong FC Utrecht en Helmond Sport hebben de punten gedeeld. Tussen de twee laagstgeklasseerde ploegen van de eerste divisie werd het 1-1.
De bezoekers, getraind door Rob Alflen, kwamen na ruim 20 minuten spelen op voorsprong door een goal van Richelor Sprangers. Mitchell van Rooijen maakte kort na rust de prachtige gelijkmaker. Hij schoot raak met een 'scorpion kick'.
Met nog één wedstrijd te gaan wordt het een lastige opgave voor Jong FC Utrecht om nog van de laatste plaats af te komen. Het verschil met Helmond Sport blijft 2 punten. De Utrechtse beloften sluiten de competitie volgende week af met een uitwedstrijd tegen Dordrecht, de Brabantse concurrent neemt het in eigen huis op tegen Oss.