RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Honkballers Quick winnen ook na opstappen Romney

AMERSFOORT - De honkballers van Cityside Apartments Quick hebben de derde wedstrijd zonder coach Glenn Romney gewonnen. Het werd 6-3 voor de Amersfoorters in het inhaalduel op bezoek bij HCAW.

Afgelopen weekend viel het duel tussen HCAW en Quick Amersfoort letterlijk in het water. Na drie innings en bij een stand van 0-0 werd besloten het duel in zijn geheel over te spelen. In de eerste vier innings liep Quick uit naar een 5-0 voorsprong, waarna ze in de slotfase de 6-3 over de streep trokken in Bussum.

ROMNEY
Het vertrek van de ambitieuze Glenn Romney als trainer heeft dus geen negatief effect op de spelersgroep gehad. Romney wilde dit seizoen met Quick de top-2 uitdagen, maar verloor vijf van de eerste negen duels. Hij voelde geen vertrouwen meer uit de spelersgroep en pakte vorige week zijn koffers.

In de stand van de Hoofdklasse staat Quick na twaalf gespeelde duels op de vierde plaats met 12 punten. De achterstand op nummer drie Hoofddorp Pioniers is zes punten. Het gat met nummer vijf DSS is vier punten.

Komend weekend (donderdag, zaterdag en zondag) ontmoet Quick drie keer de koploper: Curašao Neptunus.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -