RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jong Feyenoord gaat niet instromen in Tweede of Derde divisie

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - Jong Feyenoord zal volgend seizoen waarschijnlijk geen tegenstander zijn van IJsselmeervogels, Spakenburg en GVVV in de Tweede divisie, of van DOVO en Eemdijk in de Derde divisie. Dat laat de Rotterdamse club aan RTV Utrecht weten.

Feyenoord had al in een eerder stadium bij de KNVB aangegeven graag alsnog met een beloftenploeg te willen instromen in de top van het amateurvoetbal. Dat was onmogelijk, omdat bij de vorming van de Tweede en Derde divisie was afgesproken dat profclubs die er niet vanaf het begin bij zouden zijn, onder in de voetbalpiramide, in de 4e klasse dus, zouden moeten beginnen.

LICENTIE
Nu Jong FC Groningen uit de piramide stapt en Jong Vitesse overweegt dat ook te doen, werd in de top van het amateurvoetbal algemeen aangenomen dat Feyenoord een poging zou doen om de licentie van een van die twee clubs over te nemen.

In een officiŽle reactie laat Feyenoord weten dat die aanname onterecht is. "Mocht de door jullie geschetste mogelijkheid om door het vertrek van andere ploegen in te kunnen stromen in de piramide dan ligt het niet voor de hand dat dit voor Feyenoord een serieuze optie is", aldus een woordvoerder van de club.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -