RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

GVVV is bezig aan goede eindsprint

VEENENDAAL - GVVV maakt zaterdag de kortste reis van het seizoen. Voor de uitwedstrijd tegen FC Lienden hoeft de Veenendaalse Tweede divisionist slechts zo'n 25 kilometer in de bus. De kans bestaat wel dat het voorlopig de laatste keer is, want Lienden is nog allerminst zeker van lijfsbehoud.

LIENDEN
De ploeg van de Amersfoortse trainer Hans van de Haar kan de play-offs om degradatie te voorkomen nauwelijks nog ontlopen, en zou zelfs nog rechtstreeks kunnen degraderen. De voorsprong op Barendrecht, dat laatste staat, is slechts vier punten.

GVVV kan vrijuit spelen, en met een mooie reeks de scheidende routiniers Bart Hulsbos, Simon Brouwer en Roy Terschegget een mooi afscheid bezorgen. Het trio speelde jarenlang voor de club van Panhuis, en staat met GVVV momenteel negende.

EINDSPRINT
Na drie zeges op rij maakt GVVV zich zowaar op voor een goede eindsprint. De laatste jaren zakten de Veenendalers in de slotfase van de competitie juist in, en eindigde daardoor in het rechterrijtje. Nu staat de ploeg van trainer Niek Oosterlee na drie zeges op rij negende. De achtste plaats lijkt buiten bereik: de achterstand op Kozakken Boys bedraagt zeven punten.

Simon Brouwer, die de met 3-2 gewonnen wedstrijd tegen IJsselmeervogels miste, is hersteld van zijn blessure.

HISTORIE
GVVV speelde twee keer eerder een uitwedstrijd tegen Lienden. Beide keren werd gewonnen: 0-3 en 1-2. eerder dit seizoen werd het op Panhuis 2-2.

LIVE
FC Lienden - GVVV begint zaterdag om 15.30 uur en is live te volgen via Radio M Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -