Zespuntenwedstrijd Hercules tegen Blauw Geel

Omar el Ghazouani is terug van een schorsing
Omar el Ghazouani is terug van een schorsing © Geert Lommers
UTRECHT - In de strijd om lijfsbehoud in de Derde divisie kan Hercules zondag een beslissende slag slaan. Bij een zege op Blauw Geel'38 zijn de Utrechters verzekerd van een vierde seizoen in de Derde divisie. Bij een nederlaag slinkt het gat met de promotie-degradatiestreep naar drie punten, met nog drie duels te spelen.
De mannen van Jochem Twisker staan dus voor een echte zespuntenwedstrijd, waarbij een gelijkspel ook gnstig is voor de Utrechters. In dat geval blijft de marge zes punten, en die is normaal gesproken niet meer te overbruggen.
Verdediger Matthijs Blijham over het belang van Hercules-Blauw Geel
Bij Hercules is Kees van Buuren een twijfelgeval. De ervaren centrumverdediger viel donderdag in de met 3-2 verloren wedstrijd tegen Westlandia uit met klachten aan de achillespees. Conner Blöte keert terug in de selectie, evenals Omar el Ghazouani. Laatstgenoemde ontbrak tegen Westlandia vanwege een schorsing.
Eerder dit seizoen was het treffen tussen beide teams in Veghel een waar doelpuntenfestijn. In die wedstrijd kwam Hercules van een 3-0 achterstand terug tot 3-3. In de slotfase werd het alsnog 5-3 voor Blauw Geel'38.
Hercules - Blauw Geel'38 begint zondag om 14.00 uur en is live volgen via Radio M Utrecht.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.