RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Akla jaar langer bij IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels en Ali Akla gaan langer met elkaar door. De 26-jarige aanvaller speelt ook volgend seizoen voor de Tweede Divisionist.

Akla is op dit moment bezig aan zijn derde seizoen in dienst van De Vogels. Volgend jaar wordt dus zijn vierde jaargang voor de club uit Bunschoten-Spakenburg. Akla wist dit seizoen vijf keer te scoren voor IJsselmeervogels, ook was hij goed voor vijf assists. Akla werd afgelopen zomer geopereerd aan zijn knie, waardoor hij pas na de winterstop zijn minuten begon te maken dit seizoen.

De technische commissie van IJsselmeervogels laat weten erg blij te zijn met de langere verbintenis van Akla. "Ali is een echte rasvoetballer waarvan veel dreiging uitgaat en die we om die reden graag wilden behouden bij IJsselmeervogels. Bovendien is hij sterk teruggekomen uit zijn herstel, waardoor hij zich dit seizoen alweer enkele keren van zijn beste kant binnen de lijnen heeft kunnen laten zien. Met deze contractverlenging is de selectie voor komend seizoen in principe rond."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht