Pronk na verlaten laatste plek: "Vreugde was best wel groot"

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Jong FC Utrecht-trainer Robin Pronk heeft zijn periode in Utrecht met een positief gevoel afgesloten, zo vertelt hij in Namen en Rugnummers op RTV Utrecht. Jong FC Utrecht verliet vrijdagavond op de laatste speeldag de laatste plaats doordat het met 1-2 wist te winnen van FC Dordrecht.
"De vreugde was best wel groot", zo begint Pronk zijn verhaal. "De jongens zijn de afgelopen weken druk bezig geweest om op die negentiende plek te komen, dus als dat dan lukt dan is er best wel euforie. Één van de doelen was om over Helmond Sport te gaan, dat is gelukt."

VERTREK

Pronk vertrekt bij FC Utrecht. Hij was acht jaar lang werkzaam voor de Utrechtse voetbalclub. De laatste vijf seizoenen als trainer van Jong FC Utrecht, daarvoor drie jaar als trainer van FC Utrecht onder 19. "De promotie naar de toenmalige Jupiler League met Jong FC Utrecht is wel één van de hoogtepunten. Ik kijk op de afgelopen jaar met een goed gevoel terug", aldus Pronk.
Hij weet nog niet wat hij nu gaat doen. "Het is nog niet duidelijk, er is nog niks concreet. Indien mogelijk wil ik hoofdtrainer worden bij een betaaldvoetbalclub, ook voor een buitenlandsavontuur in de top of het jeugdvoetbal sta ik open."
Robin Pronk: "Ik sluit mijn periode in Utrecht met een goed gevoel af"

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.