RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Ted Verdonkschot: "Dit gaat nog wel een staartje krijgen"

1/2
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Ted Verdonkschot denkt dat de publicatie in de Gooi en Eemlander nog consequenties gaat hebben bij de Vogels. Dat vertelde de trainer van IJsselmeervogels tegen RTV Utrecht. "Dit krijgt natuurlijk wel een staartje, in eerste instantie uit het bestuur", aldus Verdonkschot.

Ted Verdonkschot: "Dat is heel vervelend, het hoort niet binnen de groep en binnen de club"


STATEMENT

"Ik werd er al mee geconfronteerd, dus ik wist wat er op de mat zou liggen", legt de trainer uit. Een deel van de selectie zou geen vertrouwen meer hebben in Verdonkschot. "Dat is heel vervelend, het hoort niet binnen de groep en binnen de club. Het bestuur heeft daar een prima statement over afgegeven. Ze willen dit verder onderzoeken."

"Het vreemde is dat je zelf buiten het bestuur evalueert met de jongens", aldus Verdonkschot. "Ik zat drie, vier weken terug met de spelersraad om tafel en dan wordt er helemaal niets over gezegd. Dan valt het wel rauw op je dak."

RAADSEL

"We hebben het wel met het bestuur besproken. Zij gaan ook verder met de gesprekken. In hun gesprekken met de spelers kwam ook niets naar voren, dat is juist het vreemde. Je hebt er wel mee te dealen. We moeten eerst weten uit welke hoek het komt, dan weten we hoe de vork in de steel zit. Dat is nu een raadsel."

Het bestuur heeft, bij monde van voorzitter André van Diermen, laten weten ervan uit te aan dat Verdonkschot ook volgend seizoen nog trainer van de Rooien is. De komende periode wordt met meerdere personen gesproken en geëvalueerd.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.
Lees ook
Sportoverzicht