GVVV haakt af in strijd om titel derde periode

© RTV Utrecht / Menno Schilder
VEENENDAAL - GVVV is in de Tweede Divisie uitgespeeld. Na de 2-0 nederlaag van zaterdag tegen FC Lienden speelt de ploeg van Niek Oosterlee nergens meer om.
Verslaggever Menno Schilder over de nederlaag van GVVV
"Om de eerste helft hangt een kettingslot, maar geen van de beide partijen weet de sleutel te vinden", zo sprak verslaggever Menno Schilder over het eerste bedrijf. De ruststand was dan ook 0-0.
Vrij snel in de tweede helft vond Salim Mansouri die sleutel. Hij wist in de 49e minuut de 1-0 binnen te schieten. Een kwartier voor tijd viel ook de 2-0 van FC Lienden. Ayrton Statie profiteerde vanuit een corner en schoot de bal binnen. GVVV leek via Jeremy de Graaf nog in de allerlaatste minuut de eretreffer afgemaakt, maar het doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel.
49' Salim Mansouri [1-0]
74' Ayrton Statie [2-0]
GVVV deed nog mee om het winnen van de derde periode, maar dat kunnen de Veenendalers na deze nederlaag vergeten. Op de ranglijst van de Tweede Divisie staat GVVV tiende.
GVVV-trainer Niek Oosterlee: "Niet alleen voetballen, je moet ook strijd leveren, dat doen we niet"