RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

De Meern gedegradeerd na gelijkspel bij Vlissingen

1/4
DE MEERN - De Meern is gedegradeerd uit de hoofdklasse B. Het moest winnen bij Vlissingen, maar kwam niet verder dan 2-2. De Meern gaf twee keer een voorsprong uit handen.

Trainer Mark Hoefste


Gideon Emanuels opende al in de zevende minuut de score voor De Meern. Hij kon van dichtbij uit een rebound binnen tikken. De Meern begon sterk aan het duel en had zelfs kansen om uit te lopen naar 0-2. Na 21 minuten stond het weer gelijk. Clubtopscorer Abdoe Abdenbi maakte met een hard schot met links zijn tiende van het seizoen.

EMANUELS LIJKT HET VERSCHIL TE MAKEN

De Meern ging daarna weer op jacht naar de voorsprong. In de 41e minuut was het raak. Topscorer Emanuels maakte zijn tweede doelpunt van de wedstrijd en zijn zesde van het seizoen.

De Meern-speler Mark den Hartog


YASAR BRENGT DE MEERN IN DE PROBLEMEN

Op slag van rust sloeg de vlam in de pan. Serkan Yasar werd neergelegd door Jiri van den Hemel. De speler van De Meern kon zichzelf vervolgens niet in bedwang houden en trapte na. Het leverde hem een rode kaart, daardoor De Meern met tien man verder moest.

In de tweede helft vocht De Meern voor wat het waard was. Het leek de eindstreep te gaan halen. Totdat Abdendi drie minuten voor tijd ter hoogte van de penaltystip de bal kreeg en uit de draai binnenschoot achter een kansloze doelman Max de Bree.

De Meern-speler Tom Waltman: "We moesten van ver komen"


De Meern moest winnen om in leven te blijven.

7' Gideon Emanuels [0-1]
21' Abdoe Abdenbi [1-1]
41' Gideon Emanuels [1-2]
87' Abdoe Abdenbi [2-2]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht