RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Winnend SCHC legt nog geen beslag op derde plek

BILTHOVEN/UTRECHT - De hockeysters van SCHC hebben met nog één wedstrijd te spelen in de reguliere competitie de derde plek nog altijd niet binnen. De hoofdklasser uit Bilthoven rekende in Amsterdam af met Pinoké. Het werd 0-3, maar directe concurrent Oranje Rood maake ook geen misstap, 0-1 tegen HDM.

SCHC opende al in de 6e minuut de score toen Caia van Maasakker een strafcorner binnensleepte. Acht minuten later maakte topscorer Ginella Zerbo 0-2. In de tweede helft bepaalde Zerbo de stand op 0-3 met haar tweede doelpunt van de middag.

Bij winst volgende week is Stichtsche zeker van de derde plaats. Dan moet het wel winnen van Den Bosch. De play-offs waren al eerder veiliggesteld.

KAMPONG
Kampong had een zware middag tegen nummer 2 Amsterdam. De Utrechters verloren thuis met 0-4. Voor Amsterdam scoorde Marijn Veen twee keer. De derde goal kwam van de stick van oud-Kampong speelter Eva de Goede uit Zeist. Sosha Benninga gaf de genadeklap (0-4).

Kampong staat in de stand zesde met 26 punten uit 21 wedstrijden. SCHC heeft 47 punten, zes minder dan koploper Den Bosch.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.


Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -