RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

Hercules veilig na zege op Blauw Geel'38

1/3
UTRECHT - Hercules heeft zich veilig gespeeld in de Derde divisie. De Utrechters versloegen directe concurrent Blauw Geel'38 met 5-2. Blauw Geel'38 staat nog op een nacompetitieplaats.

Hercules-trainer Jochem Twisker


Walid Ould Chikh, de man in vorm bij Hercules, opende de score. Hij schoot in de 27e minuut van een meter of twintig binnen. Ook in het vervolg van de eerste helft deelde Hercules de lakens uit. Scoren deed het niet meer in de eerste 45 minuten.

OULD CHIKH

In de tweede helft kwam Hercules sterk uit de kleedkamer. Whalid Ould Chikh maakte al na zes minuten zijn tweede van de middag uit een vlijmscherpe counter. Daarna was het verzet gebroken bij Blauw Geel'38. Ould Chikh pakte ook nog een assist mee toen hij Tyrone Fonville in de gelegenheid stelde om 3-0 te maken.

Hoewel Blauw Geel'38 in de touwen hing maakte het wel 3-1 door een doelpunt in de 56e minuut van Tim Rerimassie. Hercules bleef echter voetballen. Dat resulteerde iets minder dan twintig minuten voor tijd in de 4-1. De tweede goal van Fonville.

Hercules-speler Tyrone Fonville na zijn twee goals


Blauw Geel'38 bleef nog wel spartelen. Zo maakte Rerimassie nog 4-2. Hercules wilde koste wat het kost het laatste woord. Dat kwam van Amin el Bouzidi die van dichtbij de 5-2 binnentikte.

27' Walid Ould Chikh [1-0]
51' Whalid Ould Chikh [2-0]
54' Tyrone Fonville [3-0]
56' Tim Rerimassie [3-1]
72' Tyrone Fonville [4-1]
80' Tim Rerimassie [4-2]
85' Amin El Bouzidi [5-2]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht