Zschusschen verlaat IJsselmeervogels voor VVSB

© Jan Kruijdenberg
BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels neemt na dit seizoen afscheid van Felitciano Zschusschen. Dat nieuws was al bekend. De 27-jarige aanvaller heeft een contract getekend bij VVSB, dat ook uitkomt in de Tweede Divisie.
Zschusschen hoopte in de winterstop al een stap te maken naar het buitenland, maar daar stak de technische leiding van de Rooien een stokje voor. Dat was onder meer met de reden dat IJsselmeervogels nog vol in strijd was voor de titel in de Tweede Divisie. De teleurstellende resultaten van de laatste weken van IJsselmeervogels hebben ervoor gezorgd dat AFC afgelopen weekend al kampioen werd.
Bij VVSB komt Zschusschen niet oud-GVVV-speler Frank Tervoert tegen. De spits van VVSB gaat op wereldreis. Wel zal Zschusschen samenspelen met keeper Michael de Leeuw (nu Sportlust'46 Woerden) en Yannick Bouw (nu Eemdijk).

AFGEKETST AVONTUUR

Voormalig profvoetballer Zschusschen sloot dit seizoen aan bij IJsselmeervogels. Hij kwam eind juni bij de club, maar begin augustus werd bekend dat hij over zou stappen naar het Marokkaanse Al Hoceima. Die transfer viel echter in het water, waardoor de voormalig Curaçaos international begin september weer aansloot bij de Rooien.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.