Fusieplan VV Montfoort en MSV'19 is bijna rond

VV Montfoort speelde een tijd lang in de top van het amateurvoetbal
VV Montfoort speelde een tijd lang in de top van het amateurvoetbal © Steven de Roode
MONTFOORT - Het fusieplan om voetbalverenigingen VV Montfoort en MSV'19 bij elkaar te voegen, is bijna rond. Dat bevestigt de procesbegeleider van de fusiecommissie Ton Hendrickx aan RTV Utrecht. Eind mei zal de beslissing vallen.
In februari kwam het bericht naar buiten over de naderende samenvoeging van Montfoort en MSV'19. Inmiddels zijn de gesprekken over het fusieplan bijna afgerond. Hendrickx denkt dat het plan voor 85 à 90 procent klaar is.
We leggen nu de laatste hand aan het fusieplan
Ton Hendriks, voorzitter fusiecommissie
"We leggen nu de laatste hand eraan", aldus Hendrickx. "Er zijn nog een aantal hete hangijzers, die zijn we nu één voor één af aan het vinken. Dat gaat om echte clubdingen, zoals de manier van organiseren, de kantine, al dat soort dingen." Over de inhoud wil Hendrickx nog niet uitwijden. Daarvoor verwijst hij naar de publicatiedatum van het fusieplan.
De fusiecommissie wenst op zaterdag 18 mei het fusieplan te publiceren, waarna op dinsdag 28 mei de leden van VV Montfoort en MSV'19 - apart van elkaar, maar tegelijkertijd - op een algemene ledenvergadering (ALV) over het plan kunnen stemmen. Alleen als op beide ALV's een tweederde meerderheid achter het fusieplan staat, komt de fusie er.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.