Trainer Robby Alflen op non-actief gesteld door Helmond Sport

© Orange Pictures
UTRECHT - Robby Alflen is per direct op non-actief gesteld door Helmond Sport. Er is bij de club uit de Eerste Divisie geen vertrouwen meer in de Utrechtse trainer, die het seizoen afsloot als laatste in de stand.
Het bestuur en de directie van de Brabantse club zijn tot die conclusie gekomen na evaluatiegesprekken. Beide partijen gaan volgend seizoen dus niet met elkaar door. Alflen is op non-actief gesteld. Nu beginnen de gesprekken om het contract te beëindigen.

LAATSTE PLAATS

Helmond Sport vocht het hele seizoen tegen de laatste plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Lange tijd stond Jong FC Utrecht op die positie, maar op de slotdag van de competitie zakte Alflen nog naar de 20ste plaats omdat zijn Helmond verloor van TOP Oss en Jong Utrecht won bij FC Dordrecht.
Alflen werd in april vorig jaar aangekondigd als nieuwe trainer van Helmond voor het seizoen 2018-2019. De Utrechter had nog een contract voor één seizoen. In november haalde hij Sjors Ultee, met wie hij eerder samenwerkte als hoofdtrainer van FC Utrecht, bij zijn staf.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.