Advocaat is Jean-Christophe Bahebeck zat

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Dick Advocaat heeft het gehad met Jean-Christophe Bahebeck. De aanvaller van FC Utrecht ontbrak donderdag en vrijdag op de training omdat hij ziek was. Dat was niet de eerste keer dit seizoen. Bahebeck zal zondag tegen Ajax niet bij de selectie zitten. "Als je twee dagen niet getraind hebt, speel je niet."
Advocaat: "Je moet je niet constant ergeren aan spelers die niet willen"

MENTALITEIT

"Nu moeten degenen die graag willen het laten zien", zegt Advocaat, die daarmee suggereert dat Bahebeck niet wil. "Wij kwam bij Utrecht binnen met een groep die niet van ons was", aldus Advocaat. "Van die groep ken je de mentaliteit niet."
"In de eerste zeven weken kun je juist op mentaliteit selecteren. Als ik hier vanaf het begin was geweest, waren er wel een paar gesneuveld. Je moet een bepaalde hierarchie gaan krijgen in je groep. Daarbij moet je je niet continu ergeren aan spelers die niet zo graag willen."
Advocaat zal zijn bevindingen met Bahebeck niet doorgeven aan zijn opvolger John van den Brom. "Ik heb een prima staf en die werken volgend jaar allemaal met de nieuwe trainer", aldus de Hagenaar.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.