RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

DOVO verliest na 3-1 voorsprong bij koploper Noordwijk

VEENENDAAL - De voetballers van DOVO hebben in de Derde Divisie A een pijnlijke nederlaag geleden bij koploper Noordwijk. Het werd 4-3 voor de kustbewoners, terwijl DOVO 25 minuten voor tijd nog met 3-1 voor stond.

Noordwijk begon voortvarend en kwam in de achttiende minuut op 1-0 via Nick van Staveren, maar nog voor rust veroverde DOVO de voorsprong. Eerst was het Yannick Zeeman die opdook achter de verdediging van de koploper en de 1-1 in het dak schoot, waarna Joshua Patrick op slag van rust de 2-1 in kopte. het was zijn 32ste goal van het seizoen.

Tien minuten na rust wist DOVO na een solo van Roy Bakkenes zelfs op 3-1 te komen, maar Noordwijk gaf zich niet gewonnen. Emiel Wendt was attent na matig verdedigen van DOVO, waardoor het 3-2 werd. Van Staveren wist vervolgens met zijn tweede van de middag voor de 3-3 te tekenen.

Noordwijk kreeg de smaak te pakken en vooral Van Staveren, want hij maakte zijn derde doelpunt en zette de stand na 75 minuten op 4-3. Daar bleef het ook bij op Sportpark Duinwetering.

18' Nick van Staveren [1-0]
34' Yannick Zeeman [1-1]
45' Joshua Patrick [1-2]
55' Roy Bakkenes [1-3]
67' Emiel Wendt [2-3]
70' Nick van Staveren [3-3]
75' Nick van Staveren [4-3]


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -