RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Dames SCHC verliezen van Den Bosch en treffen de angstgegner in play-offs

1/2
BILTHOVEN/UTRECHT - De hockeysters van SCHC hebben in de laatste speelronde van de Hoofdklasse met 1-4 verloren van Den Bosch. De Bilthovense vrouwen treffen hierdoor de angstgegner in de play-offs om het landskampioenschap.

Frédérique Matla maakte alle vier de treffers van Den Bosch. Caia van Maasakker had bij een 0-1 achterstand de score nog op gelijke hoogte gebracht.

Carlien Dirkse van den Heuvel: "Een tikkie geflatteerde uitslag"


SCHC zakte door de nederlaag naar de vierde plek in de Hoofdklasse. Den Bosch is eerste geworden in de reguliere competitie en is daarom in de play-offs opnieuw de tegenstander. Het eerste duel van de best-of-three zal aanstaande donderdag gespeeld worden.

"We hadden wel verwacht dat Den Bosch de tegenstander in de halve finale van de play-offs zou worden", aldus aanvoerder Carlien Dirkse van den Heuvel tegenover RTV Utrecht. "Den Bosch wilde heel graag eerste worden, zij hadden vandaag meer druk en daardoor meer power."

De andere halve finale van de play-offs gaat tussen Amsterdam en Oranje-Rood.

KAMPONG
De vrouwen van Kampong zijn zesde geworden in de Hoofdklasse. De laatste wedstrijd wisten de Utrechtse vrouwen met 1-3 van Bloemendaal te winnen.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -