RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Blik gericht op play-offs na nederlaag: "Dan treffen we gelijkwaardige tegenstanders"

1/2
UTRECHT - Dick Advocaat was ondanks de 4-1 nederlaag van FC Utrecht tegen Ajax niet geheel ontevreden over de inbreng van zijn ploeg, die zelfs nog op voorsprong kwam tegen de aanstaand landskampioen. "We hadden de pech dat zij vlak voor rust op voorsprong komen, want als je met 1-1 gaat rusten blijft bij Ajax de druk op de ketel ", zo laat de hoofdtrainer van de Domstedelingen optekenen in gesprek met René van den Berg.

"Alleen moet je niet vergeten dat we tegen Ajax spelen, een uitstekende ploeg. We maakten het ze moeilijk, maar aan het eind van de wedstrijd zag je dat zij toch meer kwaliteit hebben en daardoor verlies je." Toch wanhoopt Advocaat niet in aanloop naar de play-offs. "Dan treffen we ploegen aan wie we minimaal gelijkwaardig zijn."

Wel wordt FC Utrecht de laatste weken geteisterd door een veelvoud aan blessures. Joris van Overeem ontbrak zondag tegen Ajax, terwijl Timo Letschert zich noodgedwongen moest laten wisselen tijdens de tweede helft. "Joris is inmiddels weer volwaardig fit, dus die traint maandag ook weer mee. Het uitvallen van Letschert was vervelend, maar ik vond dat Bergström het uitstekend deed, dus we hebben wel wat mogelijkheden", zo besluit Advocaat.

Dick Advocaat in gesprek met René van den Berg


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -