Rauwerdink zet loopbaan voort bij Dynamo

© Orange Pictures
ZEIST - Volleyballer Jeroen Rauwerdink keert na omzwervingen door Europa terug in Apeldoorn. De 33-jarige passer/loper uit Zeist speelt vanaf komend seizoen weer voor Dynamo. Rauwerdink vertrok in 2008 uit Apeldoorn, nadat hij met Dynamo onder meer drie landstitels en een Europese beker had veroverd.
De 337-voudig international speelde sindsdien in Italië, Turkije en Griekenland. Rauwerdink bezorgde zijn Griekse club Olympiakos onlangs voor het tweede jaar op rij de landstitel. Hij werd gekozen tot meest waardevolle speler van de finale.
Rauwerdink liet de nieuwe bondscoach Roberto Piazza eerder dit jaar weten dat hij stopt als international. Hij wil meer tijd besteden aan zijn gezin en maatschappelijke carrière. Stoppen met volleybal wil Rauwerdink echter nog niet en daarom keert hij nu terug bij Dynamo, waar Utrechter Redbad Strikwerda trainer/coach is.
De gelouterde volleyballer ondertekende een contract voor een jaar bij de bekerwinnaar. "Ik hoop dat ik de ervaring die ik in het buitenland heb opgedaan, kan overbrengen op mijn medespelers."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.