RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tweede Divisie: Vogels winnen van Lienden, verlies voor GVVV en Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG/VEENENDAAL - IJsselmeervogels heeft in de Tweede Divisie een benauwde 3-2 zege geboekt op FC Lienden. Al na een minuut spelen kwam het door degradatiezorgen geteisterde Lienden op voorsprong via Marlon Versteeg. Daarna stelden de Rooien orde op zaken en stond het nog voor de rust 3-1, dankzij doelpunten van Robbert Olijfveld, Eef van Riel en Danny van den Meiracker. Guytho Mijland bracht de spanning een kwartier voor tijd nog terug, maar uiteindelijk won de ploeg van Ted Verdonkschot met 3-2.

SPAKENBURG

Spakenburg verloor in de absolute blessuretijd met 2-1 van Jong Sparta Rotterdam. De ploeg van John de Wolf kwam aanvankelijk op voorsprong via Philip Ties, maar twee minuten later stond het alweer gelijk via Elayis Tavsan.

In de tweede helft werd het onvriendelijker en moesten beide ploegen met tien man verder. Jong Sparta-speler Jaimy Brute kreeg twee keer geel, waarop Tom van der Neut zijn voorbeeld volgde en elf minuten voor tijd ook kon inrukken. In de blessuretijd pakte Jong Sparta toch nog de volle winst via opnieuw Tavsan

GVVV

Voor de Veenendalers werd het een avond om snel te vergeten. GVVV verloor kansloos met 3-0 op bezoek in Arnhem bij Jong Vitesse. Lars ten Teije en Mats Grotenbreg zorgden voor de doelpunten en GVVV'er Taoufik Adnane schoot de bal nog in eigen doel.

RANGLIJST

IJsselmeervogels is, met nog één wedstrijd te spelen, de nummer 3 van de Tweede Divisie, Spakenburg staat vijf plaatsen lager. GVVV staat twaalfde.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -