Hercules onderuit in laatste thuisduel van seizoen

© RTV Utrecht / Mark Kloostra
UTRECHT - De voetballers van Hercules hebben hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen verloren. Op Sportpark Voordorp was Quick met 2-4 te sterk.
De Utrechters kwamen goed uit de startblokken en wisten na 7 minuten via Lars Raaijen, die vertrekt bij Hercules, op 1-0 voorsprong te komen. De ruststand was echter 1-2, doordat Virgil Tjin-Asjoe en Marc Boshoff hadden gescoord namens Quick.
Opnieuw kwam Hercules goed uit de kleedkamer en opnieuw Lars Raaijen. In de 48e minuut maakte hij de 2-2. Hercules ging beter spelen, maar de doelpunten vielen aan de andere kant. Frank van der Heiden en Roderick Meinema zorgden ervoor dat de 2-4 winst naar Quick ging.
7' Lars Raaijen [1-0]
23' Virgil Tjin-Asjoe [1-1]
35' Marc Boshoff [1-2]
48' Lars Raaijen [2-2]
61' Frank van der Heiden [2-3]
66' Roderick Meinema [2-4]
Hercules staat met nog één wedstrijd te gaan in de Derde Divisie B op de elfde plek. Volgende week is de laatste wedstrijd van het seizoen. Dan is OFC de tegenstander.

UITZWAAIERS

Voor verschillende spelers van Hercules was het hun laatste officiële wedstrijd op Sportpark Voordorp in het shirt van Hercules. "Ik wilde vandaag og even laten zien wat ik in huis heb", aldus Raaijen tegenover RTV Utrecht. Hij heeft nog geen nieuwe club. Ook Kees van Buuren is volgend seizoen niet meer te zien in het shirt van Hercules. "Ik stop definitief bij Hercules. Het is voor mij moeilijk te combineren met mijn werk. Mijn gevoel zegt dat ik nu sowieso een half jaar niets ga doen en dan in de winterstop kijk ik of ik nog ergens ga voetballen", aldus Van Buuren.
Kees van Buuren: "Ik denk dat dit een jaar wordt waarin ik niet ga voetballen"
Lars Raaijen: "Ik heb gesprekken met andere clubs, maar nog niets concreet"
Mart Stokkers verhuist volgend jaar naar de Verenigde Staten voor zijn werk. De 28-jarige voetballer stopt voorlopig met voetballen. "Je weet nooit wat er gebeurt. Het geeft mij ook een lekker gevoel om daar nu nog niet mee bezig te zijn. Ik ga daar niet bij een voetbalclub voetballen, misschien wel voor mijzelf trainen", zegt Stokkers.