RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hockeyers IJsseloever grijpen laatste strohalm, USHC lijdt beschamende nederlaag

PROVINCIE UTRECHT - De hockeyers van IJsseloever hebben in de strijd tegen degradatie uit de Overgangsklasse B op het juiste moment gepiekt. In de regioderby tegen Phoenix uit Zeist werd er met 5-3 gewonnen door de ploeg uit IJsselstein.

Dat kon niet gezegd worden van USHC. De studentenhockeyploeg uit Utrecht strijdt, evenals IJsseloever, tegen degradatie en moest aantreden tegen Were Di, de nummer 2 van de ranglijst. In Tilburg werd het maar liefst 12-1 voor de thuisploeg.

RANGLIJST
IJsseloever pakt door de overwinning in de regioderby de laatste strohalm. Het klimt van de elfde naar de negende plaats, waardoor het, met nog één wedstrijd tegaan, vooralsnog veilig is. USHC ziet IJsseloever voorbijgaan op de ranglijst en is zelf nu tiende.

DEGRADATIEREGELING
De nummers 10 van de Overgangsklasse (poule A & B) spelen om handhaving een play-off tegen één van de winnaars van de play-offwedstrijden tussen de nummers 2 van de 1e Klasse (poule A t/m D). De nummers 11 en 12 van de Overgangsklasse (poule A & B) degraderen rechtstreeks naar de 1e Klasse.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -