RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hockeyers IJsseloever grijpen laatste strohalm, USHC lijdt beschamende nederlaag

PROVINCIE UTRECHT - De hockeyers van IJsseloever hebben in de strijd tegen degradatie uit de Overgangsklasse B op het juiste moment gepiekt. In de regioderby tegen Phoenix uit Zeist werd er met 5-3 gewonnen door de ploeg uit IJsselstein.

Dat kon niet gezegd worden van USHC. De studentenhockeyploeg uit Utrecht strijdt, evenals IJsseloever, tegen degradatie en moest aantreden tegen Were Di, de nummer 2 van de ranglijst. In Tilburg werd het maar liefst 12-1 voor de thuisploeg.

RANGLIJST
IJsseloever pakt door de overwinning in de regioderby de laatste strohalm. Het klimt van de elfde naar de negende plaats, waardoor het, met nog n wedstrijd tegaan, vooralsnog veilig is. USHC ziet IJsseloever voorbijgaan op de ranglijst en is zelf nu tiende.

DEGRADATIEREGELING
De nummers 10 van de Overgangsklasse (poule A & B) spelen om handhaving een play-off tegen n van de winnaars van de play-offwedstrijden tussen de nummers 2 van de 1e Klasse (poule A t/m D). De nummers 11 en 12 van de Overgangsklasse (poule A & B) degraderen rechtstreeks naar de 1e Klasse.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -