Dessers hoopt visitekaartje aan Van den Brom te hebben gegeven

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Cyriel Dessers was in de return van de halve finale van de play-offs belangrijk voor FC Utrecht. De Belgische spits versierde een penalty die de 1-0 opleverde. In de heenwedstrijd scoorde hij zelf de 2-0. "Ik hoop dat ik zeker vandaag mijn visitekaartje heb kunnen afgeven", zegt Dessers tegen RTV Utrecht.
Dessers: "Ik hoop dat Van den Brom weet wat ik mijn mars heb"
Net als in Almelo zat toekomstig trainer John van den Brom op de tribune om zijn nieuwe ploeg aan het werk te zien. Voor Dessers reden om zich te laten zien, want hij wil graag zijn carrière voortzetten in de Domstad. "Ik heb het al eerder aangegeven. Het allerliefst zou ik hier blijven en kunnen spelen, dat zou ideaal zijn. Ik ben benieuwd wat de trainer ervan vindt", aldus Dessers.
Ik hoop dat hij weet wat ik mijn mars heb, dat ik ook zonder te scoren iets voor de ploeg kan betekenen
Cyriel Dessers over de nieuwe trainer John van den Brom
"Ik hoop dat ik zeker vandaag mijn visitekaartje heb kunnen afgeven. Ik hoop dat hij weet wat ik mijn mars heb, dat ik ook zonder te scoren iets voor de ploeg kan betekenen", geeft de Belgische aanvaller aan. Dessers kende een lastig seizoen: hij raakte zijn basisplaats kwijt en liep in de winterstop een blessure op. Die hield hem lang aan de kant, maar inmiddels heeft hij zich weer in de ploeg gespeeld.
In de tweede helft ging het aanvallend goed bij FC Utrecht, met een aanval met Dessers, Jean-Christohpe Bahebeck en Gyrano Kerk. "Hopelijk staat de voorlinie van volgend jaar nu ook op het veld", geeft Dessers aan. Toen Bahebeck halverwege de eerste helft inviel, ging het spel van FC Utrecht beter, erkende Dick Advocaat al. De trainer wilde ondanks het goede spel nog wel de verwachtingen temperen. "Dat is nog geen garantie dat ze vrijdag zullen spelen."
Vrijdag speelt FC Utrecht in Stadion Galgenwaard tegen Vitesse de heenwedstrijd. Dat duel begint om 20.45 uur. Dinsdag 28 mei is de return in het GelreDome in Arnhem, ook om 20.45 uur.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.