Marinus Dijkhuizen ook assistent onder John van den Brom

© fcutrecht.nl
UTRECHT - Marinus Dijkhuizen blijft langer bij FC Utrecht. De huidige assistent-trainer van de Utrechters blijft ook onder de nieuwe hoofdtrainer John van den Brom onderdeel van de technische staf. Hij tekent een nieuw contract tot en met 2022.

ANALYSES

Dijkhuizen krijgt onder meer de verantwoordelijkheid voor de analyses van de wedstrijden en tegenstanders. "Met Marinus in deze rol maken we op dat vlak weer een goede stap", zegt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht.
"Het werken met videobeelden, analyses en data wordt steeds belangrijker in het hedendaagse voetbal en wij zijn er heel blij mee dat wij ons als club door middel van de expertise en kwaliteiten van Marinus op dit vlak verder gaan ontwikkelen", aldus Zuidam.
Dijkhuizen stond dit seizoen één keer als interim-trainer voor de groep. Na het vertrek van Jean-Paul de Jong nam hij de wedstrijd tegen FC Emmen voor zijn rekening: Utrecht verloor met 2-1. Daarna werd Dick Advocaat aangesteld. Onder de Kleine Generaal bleef Dijkhuizen aan als assistent.

TECHNISCHE STAF

Vanaf het seizoen 2019-2020 is John van den Brom de nieuwe hoofdtrainer in Stadion Galgenwaard. De Amersfoorter neemt Dennis Haar mee als assistent-trainer. Daarnaast blijven Rick Kruys en Marinus Dijkhuizen betrokken bij het eerste elftal.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.