RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

ZPC Amersfoort versterkt zich met Sebastiaan van Mil

AMERSFOORT - Sebastiaan van Mil keert terug naar Schoonderbeek Bouw ZPC Amersfoort. De waterpoloŽr speelde tot zijn 20e voor AZ&PC, de club die twee jaar geleden met De Amer fuseerde tot ZPC Amersfoort. De laatste twee jaar polo-de Van Mil voor AZC Alphen.

Van Mil (26) speelde na AZ&PC in Spanje voor CN Sabadell en CN Rubi en het Hongaarse Szentes. Daar was hij fullprof en drong hij door de nationale ploeg.

ZPC Amersfoort degradeerde afgelopen weekend uit de Eredivisie. "Toch vind ik het mooi om terug te keren naar de plek waar het allemaal begon", zegt Van Mil op waterpolo.nl. "De club heeft de ambitie om terug te keren naar het hoogste niveau, daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen."

Ereder maakte ook Dejan Indjic de overstap van AZC Alphen naar ZPC Amersfoort bekend. "De uitglijder naar de eerste klasse moet snel worden weggepoetst, we gaan vol voor het kampioenschap", zegt voorziter van de Stichting Topsport ZPC Amersfoort. "Met de komst van Sebastiaan en Dejan hebben we er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken."Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -