Een Berg Sport loopt warm voor FC Utrecht - Vitesse: "Vierde finale op rij is indrukwekkend"

© RTV Utrecht
UTRECHT - FC Utrecht staat vanavond voor de vierde keer op rij in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Net als vorig jaar is Vitesse de tegenstander. In Een Berg Sport gaat het dan maar over één ding: de laatste horde naar Europees voetbal.
Utrecht leeft toe naar finale tegen Vitesse
Othmane Boussaid is een van de afwezigen vanavond in Galgenwaard. Hij viel in de halve finale tegen Heracles uit met - wat later bleek - een gebroken middenvoetsbeentje. "Ik trok mijn schoen uit in de rust. Mijn voet was twee keer zo dik geworden. De trainer vroeg of ik nog kon spelen. Ik zei: ik denk het niet", vertelt Boussaid in de studio bij RTV Utrecht.
De ode van Korneel Evers

WINST VOOR FC UTRECHT

Net als FC Utrecht loopt ook Vitesse op zijn tandvlees. De Arnhemmers begonnen al een maand eerder aan het seizoen omdat ze Europese verplichtingen hadden. De deskundigen in de studio zijn optimistisch ondanks de nederlaag vorig jaar tegen Vitesse in de finale. "Natuurlijk gaan we die nul houden, maar we gaan ook scoren. 4-0!", voorspelt Korneel Evers. "Nou dat is wel veel", probeert Boussaid de lat wat om laag te krijgen. Gert Kruys is voorzichtiger met 2-1. Appie Boonen gaat voor 1-0.
Aan de Tap met Ap en de prognoses voor FC Utrecht - Vitesse
Een Berg Sport is vrijdagavond vanaf 17.30 te zien op RTV Utrecht. De finale tussen FC Utrecht en Vitesse is LIVE te horen in Namen en Rugnummers Live, vanaf 20.00 op Radio M Utrecht 93.1FM.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.